תבשיל דג מקורי בסגנון מרוקאי

משה גולדיס No Comments on תבשיל דג מקורי בסגנון מרוקאי
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

רכיבים:

 

  • דג אמנון או טונה (במקור)
  • ניתן להשתמש בכל דג שרוצים, בורי, קרפיון נסיכה
  • 3 כפות שמן
  • 6 שיני שום פרוסים
  • 3 פלפלים אדומים חתוכים גס
  • 1 פלפל חריף
  • 3 פלפלים יבשים שלמים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/2 כוס מים

 

תיבול:

 

  • 1/2 כוס שמן
  • כף מלאה פפריקה מתוקה מרוקאית
  • כפית כורכום
  • כפית מלח
  • 3 שיני שום כתושים
  • עלי כוסברה

 

אופן ההכנה:

 

  1. במחבת רחב ועמוק, שמים שמן
  2. מוסיפים לפי הסדר הבא: שום פרוס, ומאדים כ 2 דקות
  3. מוסיפים פלפלים אדומים, פלפל חריף חתוך, פלפלים יבשים שלמים וכוסברה קצוצה
  4. מאדים על אש נמוכה שלא ישרף כ 10 דקות
  5. מסדרים את מנות הדג מעל הירקות, יוצקים מים ומבשלים מכוסה 25 דקות
  6. בכלי מערבבים את כל חומרי התיבול, פרט לעלי הכוסברה, ויוצקים מעל הדגים
  7. מפזרים מעל את עלי הכוסברה, מכסים, ומבשלים 40 דקות על אש נמוכה

 

מתקבל דג עסיסי וטעים.

matkonim-gelis3

 



0 תגובות